Η Άνοιξη πλησιάζει !

Η κατάλληλη εποχή αν θες να μάθεις να πετάς, να εξειδικευτείς, να βελτιωθείς, να φθάσεις  τις ικανότητες σου στα ύψη !!

Η σχολή μας έχει προγραμματίσει μια σειρά εκπαιδευτικών προγραμμάτων. Τα προγράμματα αυτά αφορούν τόσο αυτούς που θέλουν να μάθουν να πετούν με το αλεξίπτωτο πλαγιάς,(παραπέντε – parapente)  όσο αρχάριους αλλά και πεπειραμένους πιλότους που επιθυμούν να βελτιώσουν τις δεξιότητες και να διευρύνουν το γνωστικό τους πεδίο. Επιλέξτε ένα η περισσότερα από τα παρακάτω προγράμματα, και επικοινωνήστε μαζί μας. Με χαρά θα σας δώσουμε αναλυτικές πληροφορίες, και θα λύσουμε όλες τις απορίες σας.

 

ΣΧΟΛΗ ΑΡΧΑΡΙΩΝ

Μάθε να πετάς ξεκινώντας με τα βασικά μαθήματα που χρειάζονται ώστε να το κάνεις σωστά και με ασφάλεια.

Που απευθύνεται : Η σχολή αρχαρίων απευθύνεται σε εσάς που επιθυμείτε να ασχοληθείτε με το αλεξίπτωτο πλάγιας και θα θέλατε να πετάτε μόνοι σας.

Διάρκεια σχολής :  14 ημέρες

Περίοδος σχολής: Απρίλιος, Μάιος.

Κόστος : 700 ευρώ

 

ΣΧΟΛΗ Β’ ΕΠΙΠΕΔΟΥ

Βελτίωσε τις τεχνικές σου ικανότητες και μάθε να πετάς καλύτερα στο δυναμικό, και στα θερμικά. Ανάλογα το επίπεδό σου μπορούμε να φτιάξουμε το πρόγραμμα στις ανάγκες σου.

Εκπαιδευτικά θέματα :  Προετοιμασία εξοπλισμού, προετοιμασία πτήσης, η κατάλληλη στιγμή της απογείωσης , πετώντας στον αέρα, δυναμικό και τεχνικές, θερμικά και τεχνικές, πτήσεις με σύννεφα, περάσματα , επιτάχυνση, επιδόσεις, ψυχολογική πίεση, προσγειώσεις, προπονήσεις, πτήσεις αποστάσεων.

Που απευθύνεται : Σε έμπειρους πιλότους, αλλά και νέους πιλότους που έχουν πραγματοποιήσει τουλάχιστον 25 πτήσεις.

Διάρκεια προγράμματος : 7 ημέρες

Περίοδος σχολής:  1,2,3,4,5,6,7 Απριλίου.

Μέγιστος αριθμός συμμετεχόντων : 4 άτομα

Κόστος: 380 ευρώ

 

ΣΧΟΛΗ SIV- – Simulated Incident in Flight

Στόχος μας η βελτίωση της ασφάλεια των πτήσεων σε ειδικές πτητικές καταστάσεις, ώστε ο εκπαιδευόμενος να μάθει όλες τις μανούβρες που αντιστοιχούν στο επίπεδο του!

Το να μάθει κανείς να γνωρίζει το πώς συμπεριφέρεται η πτέρυγά του σε ιδιαίτερες πτητικές καταστάσεις, αλλά και το να μάθει να την χειρίζεται σε αυτές είναι πολύ σημαντικό για την ασφάλεια αλλά και την θετική ψυχολογία του κάθε πιλότου.

Η εκπαίδευση αυτή γίνεται πάνω από λίμνη υπό την επίβλεψη μας, και με την υποστήριξη διασωστικού σκάφους.

Εκπαιδευτικά θέματα :  Pitch control, Big Ears + speed, Asymmetric collapse, Asym. Collapse held, auto rotation exit, Front collapse, point of Spin, point of stall, B-line stall, Spiral, Wingover, Full stall- back fly, Spin, Spin + turn 360, Spin full stall exit.

Που απευθύνεται : Σε έμπειρους πιλότους, αλλά και νέους πιλότους που έχουν πραγματοποιήσει τουλάχιστον 15 πτήσεις.

Διάρκεια προγράμματος : 3 ημέρες

Περίοδος σχολής:  28,29,30 Μαΐου

Μέγιστος αριθμός συμμετεχόντων : 10 άτομα

Κόστος: 400 ευρώ